Değerli Yarışmacılarımız!

Yıldız Robocon '17 için kısa bir zaman kaldı. Yavaş yavaş hazırlıkları tamamlamaya ve önkayıt aşamasının sonlanmasına yaklaşıyoruz. Önkayıtların planlanan bitiş tarihini 20 Mart 2017, saat 23.59 olduğunu kayıtlarımızı açtığımız gün yazdığımız duyuru yazımızda belirtmiştik. 

Sizlere hatırlatmamız gerekirse Serbest Kategori için yarışmacıların, robotları hakkındaki temel bilgileri, amacını, kullanılan malzemeleri, üretim sürecini ve sonuçlarını mutlaka içeren bir raporu bizlere ulaştırmaları gerekmektedir. Aynı şekilde Yıldız Savaşları Kategorisi için de robotun temel bilgilerinihareket ve saldırı mekanizmalarını içeren bir teknik raporu bizlere ulaştırmaları gerekmektedir. Diğer kategorilerimiz için böyle bir durum söz konusu değildir.

Bizlere ulaştıracağınız raporların birer değerlendirme kriteri olduğunu, gerekli kararlarda önemli bir rol oynadığını unutmayın. Raporların içerikleri, düzeni ve açıklılığı bu konuda çok önemlidir. Raporların son tarihlerini ilgili kategorilerin sayfalarında/kurallarında bulabilirsiniz. Bu tarihlerden önce raporlarınızı bizlere ulaştırmayı unutmayın.

25-26 Mart'ta görüşünceye kadar keyifli bir vakit geçirmeniz dileğiyle, görüşmek üzere!